Van As Advocaten

Nieuws

Let op! Donderdag 26 maart geen familierecht spreekuur!

Ingevoerd op 25 maart 2015

Vanwege een congres zijn onze familierechtadvocaten op donderdag 26 maart niet aanwezig. Om die reden gaat het familierechtspreekuur op donderdag 26 maart niet door. Voor een vervangende afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 030 6032922 of stuur een email naar: info@vanasadvocaten.nl of gebruik ons automatische ... lees verder »


Uitsluiten van het Weens Koopverdrag

Ingevoerd op 24 maart 2015

In deel 3, het laatste deel van het drieluik over het Weens Koopverdrag, gaan we in over het uitsluiten van de toepasselijkheid van dit verdrag. Het Weens Koopverdrag (United Nations Convention on the International Sales of Goods) is erg flexibel. Het Weens Koopverdrag kan geheel van toepassing zijn, maar kan ook geheel of gedeeltelijk worden ... lees verder »


Weens Koopverdrag vs. Algemene Voorwaarden

Ingevoerd op 24 maart 2015

In deel 2 van het drieluik over het Weens Koopverdrag gaan we in op de algemene voorwaarden. Het Weens Koopverdrag (United Nations Convention on the International Sales of Goods) is van toepassing op koopovereenkomsten die zien op roerende zaken tussen bedrijven (b2b) die in verschillende landen zijn gevestigd en (a) die landen zijn aangesloten ... lees verder »


Internationaal zaken doen met of zonder het Weens Koopverdrag?

Ingevoerd op 24 maart 2015

Nederlandse bedrijven doen veelvuldig internationaal zaken. Deze week een 3-luik over internationaal zaken doen vs het Weens Koopverdrag. Het Weens Koopverdrag (United Nations Convention on the International Sales of Goods) is van toepassing op koopovereenkomsten die zien op roerende zaken tussen bedrijven (b2b) die in verschillende landen zijn ... lees verder »


Nieuw: Gratis spreekuur in Vianen

Ingevoerd op 17 maart 2015

Vanaf 1 april aanstaande organiseert Van As Advocaten in samenwerking met Stein Dantuma Verschuren | deNotarissen een gratis advocatenspreekuur in Vianen. Het spreekuur is bedoeld voor particulieren en ondernemers uit Vianen, Lexmond,  Meerkerk, Hagestein en omstreken met een juridische vraag of kwestie. Het spreekuur wordt gehouden in het ... lees verder »