Van As Advocaten

Nieuws

12 september = dag van de scheiding = gratis scheidingscheck

Ingevoerd op 22 augustus 2014 om 13:19

De laatste jaren is het onderwerp ‘echtscheiden’ volop in het nieuws. En dat is niet voor niets, want één op de drie huwelijken strandt, zo blijkt uit cijfers van het CBS. Daarom heeft de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators, kortweg vFAS genoemd, de jaarlijkse ‘Dag van de Scheiding’ in het leven geroepen. Tijdens de Dag van ... lees verder »


Schade na ongeval met sproeikop

Ingevoerd op 7 augustus 2014 om 15:16

Op 6 februari jl. had de PEC Zwolle speler, Trent Sainsbury, in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht een ongelukkige botsing met een sproeikop in het veld van Stadion Galgewaard, waardoor hij zijn knieschijf brak en 6 maanden uit re roulatie was. Op 6 augustus jl. berichtte RTV Utrecht dat zowel PEC Zwolle als de voetballer zelf een schadeclaim tegen ... lees verder »


E-fiets en (verkeers)regels

Ingevoerd op 1 augustus 2014 om 13:22

De fiets is niet weg te denken uit het Nederlandse wegbeeld. Nederland  is een fietsland . Populair onder jong en oud en dat geldt de laatste jaren ook voor de e-fiets. Fietsers zijn kwetsbare verkeersdeelnemers, omdat fietsers zich onbeschermd en met een relatief groot snelheidsverschil mengen in het andere (auto)verkeer. Dat ... lees verder »


Oneerlijke concurrentie, wat kunt u er tegen doen?

Ingevoerd op 30 juli 2014 om 9:59

Het komt veelvuldig voor, bedrijf A heeft last van concurrent B, omdat concurrent B zich niet aan de regels houdt. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan 2 cafés die vlak bij elkaar liggen, waarbij het ene café (A) zich wel houdt aan het rookverbod en het andere café (B) niet, maar er zijn meerdere voorbeelden. Vandaag berichtten diverse ... lees verder »


Scheiden? Waar moet u aan denken?

Ingevoerd op 24 juli 2014 om 10:17

Ruim één op de 3 huwelijken eindigt in een scheiding. Vaak is het een emotionele aangelegenheid. Of u nu lang of kort getrouwd bent; er zullen ook een hoop zaken moeten worden geregeld. Maar hoe gaat zo’n scheiding nu in zijn werk? De scheiding begint met de vraag op welke manier u uit elkaar wenst te gaan. In grote lijnen, zijn er 2 stromingen ... lees verder »