Van As Advocaten

Nieuws

Sluit directeur school terecht na gevaarlijke examenstunt?

Ingevoerd op 24 april 2015

De directeur van het Venlose Valuascollege heeft zijn leerlingen naar huis gestuurd na een uit de hand gelopen eindexamenstunt, aldus NU.nl. Nadat onder andere gangen onder water waren gezet en een leerling was uitgegleden over een met vaseline ingesmeerde trap en een arm brak, concludeerde de directeur dat de school niet langer veilig was en ... lees verder »


Openingstijden april en mei

Ingevoerd op 23 april 2015

Op de nationale feestdagen Koningsdag (maandag 27 april 2015), Bevrijdingsdag (dinsdag 5 mei 2015), Hemelvaartsdag (donderdag 14 mei 2015) en 2e Pinksterdag (maandag 25 mei 2015) is ons kantoor gesloten. In dat kader komt op maandag 27 april, donderdag 14 mei en maandag 25 mei 2015 ons gratis spreekuur te ... lees verder »


Recht op thuiswerken?

Ingevoerd op 17 april 2015

De Eerste Kamer heeft deze week ingestemd met een aantal wijzigingen van de Wet aanpassing arbeidsduur, waardoor werknemers voortaan het recht hebben om thuis te werken en om hun werktijden flexibel vast te stellen. Aan artikel 1 van de genoemde Wet aanpassing arbeidsduur worden drie nieuwe onderdelen toegevoegd: (c) arbeidsduur: het aantal ... lees verder »


Kantoor Uden geopend!

Ingevoerd op 2 april 2015

Inmiddels is de verbouwing van ons kantoor in Uden afgerond en is ons pand aan de Loopkantstraat 1-A geopend. Van hieruit zullen wij actief zijn in de regio Uden, Veghel en Oss. De officiële opening vindt plaats op vrijdag 5 juni 2015, waarover later meer. Deze week is ook onze reclamecampagne “Van As Advocaten, omdat advocatuur ook ... lees verder »


Uitsluiten van het Weens Koopverdrag

Ingevoerd op 24 maart 2015

In deel 3, het laatste deel van het drieluik over het Weens Koopverdrag, gaan we in over het uitsluiten van de toepasselijkheid van dit verdrag. Het Weens Koopverdrag (United Nations Convention on the International Sales of Goods) is erg flexibel. Het Weens Koopverdrag kan geheel van toepassing zijn, maar kan ook geheel of gedeeltelijk worden ... lees verder »